Pătura de răstăuțe coaptă pe plită este ”vedeta” evenimentului gastronomic găzduit duminică, 15 iulie, de Casa din Vale Breb.

”Am creat brandul Răstăuțe Maramureșene din dorința de a duce mai departe tradiția tăiețeilor de casă și amintirea zilelor petrecute la bunici. Cum tradiția tăiețeilor a pornit de la nevoia bunicilor/străbunicilor de a da gust unei supe clare, așa vom da și noi gust supei de pui ce vă așteaptă să o savurați. Dar ce ziceți de o porție de paste cu nucă și miere sau macaroane cu brânză, smântână și slănină?” Asta este propunerea și, haideți să recunoaștem, parcă deja înghițim în sec…

Până duminică nu mai este așa de mult de așteptat. Veți fi poftiți și la un târg cu produse locale. Un recital susținut de Monica Șandor va întregi atmosfera, pentru că nu degeaba se numește evenimentul ”Răstăuțe c-un miez de jazz”.

Pagina evenimentului, aici.

Sursă foto: Răstăuțe Maramureșene

CITEȘTE ȘI:
Simfonie de culori și arome în ”Răstăuțe maramureșene”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.