Povești din bucătărie

Patru invitații lansează Teatrul Municipal Baia Mare în această săptămână. De la căldura poveștilor depănate în bucătărie la dezumanizarea societății sub spectrul îndoctrinării; de la fascinația jocului la neputința în fața dezastrelor. Ce alegeți?

Mâine, 10 martie, de la ora 19.00, pe scena teatrului băimărean revin ”Povești din bucătărie” – o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi. Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză).

ImproJoker

Miercuri, 11 martie, tot de la 19.00, sunteți invitați la spectacolul de improvizație ”ImproJoker” – prima premieră a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitică îi aparține Mihaelei Sîrbu. ”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectacolul este programat în sala Studio. Durata: 75 minute (fără pauză).

Sâmbătă, 14 martie, de la ora 19.00, se joacă ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu. ”Probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar”, consideră Iulian Bulancea. Spectacolul se joacă în sala mare. Durata: 80 minute (fără pauză).

Hai că nu e Cernobîl (c) Norbert Boda

Duminică, 15 martie, de la ora 20.00, se joacă ”Hai că nu e Cernobîl”, text și regie Norbert Boda. ”Un spectacol hrănit din filonul neputinței în fața dezastrului și care ne reamintește că istoriile se repetă atunci când le uităm.” (Ana Liliana Ilea) Spectacolul se joacă în sala Studio. Durata: 80 minute (fără pauză).

Informații și rezervări: telefon 0736-216437.
Program casierie: marți – sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00; duminică 18.00 – 19.00.
Program rezervări telefonice: luni – vineri 11.00 – 16.00; sâmbătă: 12.00 – 13.00.
Email: rezervari@teatrulbm.ro

Cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului se ridică rezervările. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.