În Baia Mare are loc primul turneu de Catan. ”Die Siedler von Catan” este un joc de masă creat de Klaus Teuber și lansat în 1995 în Germania de către Kosmos. Jucătorii sunt coloniști care încearcă să-și construiască și să-și dezvolte orașe, acumulând și negociind resurse. Câștigă primul care ajunge la un număr prestalibilit de puncte.

Popularitatea jocului a determinat organizarea de competiții naționale și chiar internaționale. Primul turneu de Catan din Baia Mare va avea loc în 21 februarie, de la ora 17.00, în incinta sediului Universității de Vest ”Vasile Goldiș”. Taxa de participare este 10 lei. Înscrierile se fac prin completarea formularului aici până în 18 februarie inclusiv. Câștigătorul turneului va obține un Big Box Catan + alte premii surpriză.

Inedita competiție este pusă la cale de trei tineri pasionați de Catan, membri ai Asociației Pentru Dezvoltarea Maramureșului.

Așadar dacă vrei să-ți exersezi strategia, să-ți probezi atitudinile de negociere și să aplici arta manipulării, ești invitat la turneu.

Pentru informații suplimentare poți apela 0752-499580 sau 0743-918717.

Imagine de la Pixabay

CITEȘTE ȘI:
Se fac înscrieri la ”Matemaniada”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.