Cu ”Punguța cu doi bani” după Ion Creangă – așa începe anul 2020 la Teatrul Municipal Baia Mare, spectacol în regia lui Liviu Steciuc, pus în scenă la secția de Păpuși. Spectacolul are loc sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 11.00. Durează 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Scenografie: Ida Grumaz. Distribuție: Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Felix Arțuche, Sonia Codorean.

Tot în 11 ianuarie, dar de la ora 19.00, în Sala Studio sunteți invitați de secția Dramă a Teatrului Municipal Baia Mare la ”Suicidal” după texte de Luigi Pirandello, în regia lui Norbert Boda. Spectacolul durează 90 de minute și este recomandat celor cu vârsta de peste 16 ani. Scenografie: Mihai Vălu. Coregrafie: George Pop. Distribuție: Alex Macavei, Andrei Han, Sanda Savolszky, Wanda Farkaș, Dragoș Călin, Alexandra Vanci / Inna Andriuca, Norbert Boda.

O zi mai târziu, de la ora 19.00, tot în Sala Studio, sunteți așteptați la ”ImproJoker”. Regia artistică: Mihaela Sîrbu. Distribuție: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Norbert Boda, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa. Un spectacol de 75 de minute în care veți fi surprinți la fiecare pas și invitați la… joacă. (G.D.)

Sursă informații și foto: teatrulbm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.