Camera de Comerț și Industrie Maramureș și centrul comercial Baia Mare Value Centre anunță ediția 2023 a evenimentului Auto Show Maramureș. Acțiunea, care promovează modelele de mașini și tehnologiile noi din domeniul auto, se va desfășura între 26 și 28 mai în parcarea centrului comercial.

Auto Show Maramureș este evenimentul automotive care include autoturisme de oraș și de teren, mașini clasice, vehicule hibride și electrice, ATV-uri, componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto, mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic.

Anul acesta, pe lângă mașinile și tehnologiile noi din domeniul auto, organizatorii vor oferi publicului câteva noutăți. Cu sprijinul clubului Rotaract, vor expune în premieră în cadrul expoziției auto și un simulator de accidente rutiere. Alte evenimente conexe evenimentului vor fi comunicate pe parcurs.

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri: Direcția servicii&evenimente a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, persoană de contact Oana Bran, telefon: 0733674898, e-mail: expo@ccimm.ro).

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

CITEȘTE ȘI: Antreprenoriatul social, promovat în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.