În luna mai, mocănița circulă pe Valea Vaserului în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, anunță cei de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus. Cu mențiunea că programul poate suferi modificări.

Un traseu cu mocănița durează în jur de 6 ore (dus-întors). ”La km 21,6 al căii ferate forestiere, se găseşte staţia Paltin – destinaţia trenurilor cu abur regulate pentru turişti. Pe lângă posibilitatea de a servi un picnic din oferta de mâncare proaspăt pregătită, turiştii pot admira defileul de pe o platformă de observare situată în apropiere sau pot să facă o scurtă drumeţie până la galeriile din timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, se arată pe site-ul Mocănița-Maramureș.

Tarifele pentru luna mai sunt:
🚂 Pachetul Standard Mocănița (include biletul de călătorie): adulți – 65 lei, pensionari/studenți – 55 lei, copii între 6-16 ani – 45 lei.
🚂 Pachetul Mocănița Special (include biletul de călătorie, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare, un produs de patiserie): adulți – 109 lei, pensionari/studenți – 98 lei, copii între 6-16 ani – 76 lei.
* Plecările/sosirile/pauzele se adaptează în funcție de sezon

Biletele se cumpără online aici.

🚂 Mai multe informații despre călătoria cu Mocănița sunt disponibile aici.

Sursă informații, video și foto: Mocănița – Maramureș (credit foto – Daniel Andreica)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.