Spectacolul ”Petrică și lupul” al secției Păpuși de la Teatrul Municipal Baia Mare a fost selectat pentru Subotica International Festival of Children’s Theatres. Înainte să meargă la festivalul din Serbia, spectacolul va fi jucat în 16 septembrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare.

În 23 septembrie 2017, la Teatrul Municipal Baia Mare, secția Păpuși, avea premiera spectacolul ”Petrică și lupul”, după Serghei Prokofiev. ”Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă și umbre captivante ne invită în aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?”, scrie Ana Liliana Ilea în prezentarea basmului simfonic imaginat de compozitorul rus.

Scenariul și regia, Iulian Bulancea. Scenografia, Mihai Vălu. În distribuție: Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan. ”Un spectacol intens vizual, un teatru de umbre, inspirat de povestea spusă în versuri. O peripeție în care mintea și sufletul sunt puse la încercare deopotrivă”, menționează sursa citată.

Teatrul Municipal Baia Mare a fost selectat să participe cu ”Petrică și lupul” la Subotica International Festival of Children’s Theatres. Festival care va avea loc în Serbia, în perioada 17-22 septembrie. Va fi a 30-a ediție a evenimentului organizat de Subotica Open University.

Până să ajungă, însă, la festival, spectacolul ”Petrică și lupul” va fi jucat în 16 septembrie, de la ora 11.00, pe scena Teatrului de Păpuși din Baia Mare.

Durata spectacolului: 60 de minute (fără pauză) / Preț bilet: 10 lei.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Săptămâna de teatru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.