Un traseu de 45.3 km prin satele din preajma orașului Baia Mare, parcurs pe biciclete sâmbătă, 10 octombrie, în scop caritabil. Despre asta este “Pedalăm pentru mai bine!” 

”Evenimentul constă în parcurgerea unui traseu cu bicicleta în natură, prin satele din apropierea localității Baia Mare. Scopul este să promovăm un stil de viață sănătos, dar în același timp ne dorim să ajutăm și persoanele care au nevoie de sprijinul comunității”, anunță cei de la MiBo Adventures.

“Pedalăm pentru mai bine!” are ca scop strângerea de fonduri pentru a achiziționa materiale sanitare de protecție (măști, dezinfectant, mănuși etc.) pentru casele de tip familial din Baia Mare. În această direcție va fi direcționată suma strânsă în urma achitării taxei de participare la eveniment, taxă percepută sub formă de donație minimă recomandată în cuantum de 20 lei.

Ruta este urmatoarea: Baia Mare (Câmpul Tineretului) – Unguraș – Bontăieni – Șindrești – Dumbrăvița – Chechiș – Ocoliș- Groși – Baia Mare. Distanța: 45.3 km, cu o diferență de nivel de 574 m. Ora întâlnire: 9:30 – Câmpul Tineretului. Ora plecare pe traseu: 10:00.

Traseul este de dificultate mică înspre medie și este destinat bicicletelor de tip MTB. Se va circula pe drumuri asfaltate, drumuri de țară și zone de pășune.

Echipament obligatoriu: bicicleta MTB în stare bună de funcționare, cască de protecție, bidon cu apă, pelerină de ploaie. Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

Evenimentul este organizat sâmbătă, 10 octombrie, de MiBo Adventures împreună cu Rotaract T.E.A.M. Baia Mare.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: MiBo Adventures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.