Se află în derulare înscrierile pentru anul școlar 2021/2022 la Școala Populară de Artă Baia Mare. Ultima zi de înscrieri e 3 septembrie, din 6 septembrie încep probele de aptitudini. 1 octombrie este prima zi de cursuri din noul an școlar.

În 16 septembrie au început înscrierile pentru anul școlar 2021/2022 la Școala Populară de Artă Baia Mare. În prima săptămână destinată înscrierilor, s-au înregistrat circa 50 de cereri.

Sunt disponibile cursuri de muzică (canto – muzică populară, ușoară, clasică; instrumente – vioară, pian, orgă, chitară, saxofon, taragot, acordeon), de arte plastice (pictură, grafică, gravură) și coregrafie (arta mișcării, noțiuni fundamentale de balet și folclor).

Înscrierile se fac până în 3 septembrie la secretariatul școlii (Piața Libertății nr. 13), între orele 9.00 și 16.00.

Probele de aptitudini vor avea loc în perioada 6-10 septembrie, între orele 14.00 și 18.00, la sediul din Piața Libertății nr. 13, în baza unei programări comunicate la momentul înscrierii.

Pentru catedra de muzică, proba de apitudini presupune interpretarea a două cântece la alegerea candidatului și verificarea aptitudinilor ritmico-melodice în cazul cursurilor de canto, respectiv verificarea aptitudinilor muzicale (simț, ritm, auz muzical, memorie muzicală) pentru instrumente. Pentru catedra de arte plastice, proba de aptitudini constă în efectuarea unui desen după natură statică, iar pentru catedra de coregrafie în susținerea unui moment de dans la alegerea candidatului.

Anul școlar 2021/2022 începe în 1 octombrie.

Mai multe puteți descoperi aici.

Sursă informații și foto: Școala Populară de Artă Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.