În cursul lunilor iulie-septembrie 2020, Palatul Elisabeta își va deschide porțile pentru vizitatori.

Asociația Casa Majestății Sale va inaugura proiectul intitulat Expoziția Regală ”Palatul Elisabeta”, care va permite grupurilor de vizitatori accesul în sălile cu caracter public ale palatului: Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol I și Elisabeta, Salonul Alb, Biroul Majestății Sale, Sala Regilor și Sufrageria Mare. Expoziția Regală ”Palatul Elisabeta” va avea caracter permanent, dar numai în anumite perioade ale anului.

De asemenea, ”vizitatorii vor avea acces în grădina Palatului, acolo unde are loc în fiecare an Garden Party și unde se află <<Memorialul Copacilor>>, care cuprinde arbori plantați de personalitățile regale și șefii de Stat care au vizitat palatul, din anul 2001 încoace.

Vor fi expuse uniformele militare ale Regelui Mihai I, colecția de costume populare istorice a Reginei Elena, decorații și ordine regale, Colecția Regală de Artă Contemporană, precum și masa din Sufrageria Mare, așa cum este pregătită pentru dineurile oficiale”, se arată în postarea făcută ieri pe contul Facebook / Familia Regala a Romaniei.

Detaliile legate de modalitatea de înscriere pentru vizitare, orele și zilele de acces, precum și alte detalii administrative vor fi disponibile în curând.

Sursă informații și foto: Facebook / Familia Regala a Romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.