Mâine, 23 decembrie, unul dintre cele mai de succes spectacole de Crăciun, ”Winter Delights”, revine pe ”scena online” a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

❄️ ”Printre datini de poveste și mii de luminițe strălucitoare, «Winter Delights», concertul nostru tradițional de Crăciun, a adus magia sărbătorilor în sala de spectacole an de an”, spun reprezentanții Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

🌟 Vă promit magia sopranele Diana Țugui, Maria Popa (invitată), mezzosoprana Iulia Merca, tenorii Marius Vlad Budoiu și Cristian Mogoșan, baritonul Cristian Hodrea, basul Petre Burcă, solistele balerine Patricia Cenan și Dorina Lucaciu, acompaniați de Orchestra, Corul și Ansamblul de balet ale Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, un grup de elevi al Liceului de Coregrafie ”Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, sub bagheta Maestrului Adrian Morar, cu participarea specială a Corului de Copii ”Junior Vip” al Operei Naționale Române Cluj-Napoca, sub conducerea doamnei dirijor Anca Mona Mariaș.

🎶 ”Melodiile familiare vă vor încânta, așadar, auzul, îmbiindu-vă să vă alăturați în intonarea unor versuri românești cunoscute încă din copilărie, însă nu vor lipsi nici lucrări care răsună pe întreaga planetă, răspândind cu rapiditate atmosfera de sărbătoare”, se arată în prezentarea evenimentului.

🎁 Înregistrarea va fi disponibilă gratuit aici, începând cu ora 19:00 în 23 decembrie, fiind accesibilă timp de 48 de ore de la momentul postării.

Sursă informații și foto: Opera Națională Română din Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.