”Seri de Operă Online” continuă la Opera Națională București cu difuzarea spectacolelor ”Tosca” de Giacomo Puccini și ”Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski.

Astfel, luni, 30 martie, de la ora 18:30 veți putea urmări înregistrarea spectacolului ”Tosca” de Giacomo Puccini, în regia, decorul, costumele și light design-ul lui Mario De Carlo, eveniment din 30 martie 2019.

Joi, 2 aprilie, de la ora 18:30 va fi difuzat spectacolul de balet ”Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia şi coregrafia lui Gheorghe Iancu, eveniment din 17 noiembrie 2016.

”Prima scenă lirică a țării vine în întâmpinarea iubitorilor de operă cu spectacole difuzate online, în fiecare zi de luni și joi a săptămânii. Ne dorim pe această cale ca, în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aprope unii de ceilalți prin muzică și cultură, pe care le susținem necondiționat”, se arată în comunicatul instituției.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a Operei Naționale, cât și aici, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

Sursă informații și foto: Opera Națională București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.