Opera Națională București vine în întâmpinarea iubitorilor genului liric cu spectacole online. Prima difuzare va avea loc luni, 23 martie, de la ora 18:30, când veți putea urmări înregistrarea spectacolului în regim de premieră „Don Carlo” de Giuseppe Verdi, eveniment din 18 februarie 2018.

Joi, 26 martie, de la ora 18:30, Opera Națională București va difuza premiera spectacolului de balet „Frumoasa din Pădurea Adormită” de Piotr Ilici Ceaikovski, eveniment din 12 mai 2018.

În fiecare săptămână vor fi aduse în casele publicului iubitor al artei lirice spectacole din repertoriul Operei Naționale București. ”Ne dorim pe această cale ca, în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aproape unii de ceilalți prin muzică și cultură, pe care le susținem necondiționat”, se arată în postarea Operei Naționale București pe contul oficial de Facebook.

Înregistrările vor fi disponibile atât pe pagina oficială de Facebook a instituției, cât și aici, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

Sursă informații și foto: Opera Națională București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.