Teatrul de Păpuși „Puck” oferă copiilor și în această săptămână posibilitatea de a urmări pe contul de Facebook spectacole din repertoriul instituției.

Miercuri, 25 martie, și duminică, 29 martie, sunteți așteptați la o plimbare pe ”Strada cu îngeri”. De la ora 10.00, în ambele zile. ”Într-un limbaj poetic, specific jocului de marionete, sunt surprinse aspecte din cotidian care, la intervenția îngerilor, reușesc să trezească binele în sufletul omului, făcându-l să devină mai conștient de frumusețea din jurul său”, cam așa sună prezentarea spectacolului oferit de secția română.

Tot în 25 și 29 martie, dar de la ora 12.00, secția maghiară propune spectacolul ”Dacă aș fi Matia Corvin”. ”Un rege bun trebuie să aibă și capacitatea de a ierta. Și tu poți fi Matia Corvin! Asta-i adevărul!”, spune Demeter Ferencz, autorul spectacolului propus de secția maghiară.

”Punguța cu doi bani” este spectacolul care poate fi urmărit sâmbătă, 28 martie, începând cu ora 10.00. ”În versiunea lui Decebal Marin, <<Punguța cu doi bani>> e un spectacol savuros, care provoacă nu doar entuziasmul și participarea copiilor, ci și amuzamentul adulților”, asigură cei de la Teatrul ”Puck”. Spectacolul este prezentat în limba română.

Tot sâmbătă, dar de la ora 12.00, sunteți invitați să cunoașteți ”Șoricelul fără frică”. ”<<Nu-i șoricel adevărat care nu se teme>> – aude adeseori Elemér, Șoricelul Subțirel de Câmp, protagonistul spectacolului, care se remarcă dintre camarazi prin curajul lui care se asociază cu iscusință și ingeniozitate”, se arată în prezentarea spectacolului care este oferit de secția maghiară.

Sursă informații și foto: Teatrul de Păpuși ”Puck”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.