”UN TANGO MAS”, un spectacol de Răzvan Mazilu, este propunerea din această seară (ora 20.00) făcută de Teatrul Odeon în cadrul seriei ”Marilor Spectacol@ODEON”, difuzate săptămânal, prin live streaming, pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube.

”UN TANGO MAS” este ”unul dintre cele mai de succes spectacole de dans din repertoriul nostru, a fost aplaudat în țară și peste hotare, în Spania, Ungaria, Italia și Israel și s-a jucat timp de un deceniu cu casa închisă. A fost realizat în cadrul proiectului Dans@Odeon, inițiat de Răzvan Mazilu, transformând Odeonul în singurul teatru de repertoriu care dezvoltă proiecte de dans” (teatrul-odeon.ro)

”<<UN TANGO MAS>> nu este un spectacol, ci un exercițiu de emoție, sublim, dureros, aproape insuportabil. Răzvan Mazilu și Monica Petrică nu sunt balerini și nu sunt nici actori, ei nu dansează ci ne povestesc destinul lor, sunt întrupări ale sufletului nostru, flămând de iubire, însetat de eternitate”, scrie Alice Năstase Buciuta, citată de site-ul oficial al Teatrului Odeon.

”UN TANGO MAS”, un spectacol de Răzvan Mazilu
Direcția de scenă: Alexandru Dabija
Costume: Wilhelmina Arz
Coloana sonoră: Răzvan Mazilu, Daniel Măndiță
Decor & light design: Alexandru Dabija
Cu: Răzvan Mazilu, Monica Petrică și Clubul TangoTangent, coordonator Daniel Mandiță:
Amalia Iscu, Anisia Popescu, Cristina Pătru, Monica Șurubariu, Lucian Stan, Gilbert Iscu,
Laurențiu Lungianu
Data premierei: 12 mai 2006
Durata spectacolului: 1h’

”Spectacolul va fi difuzat integral, însă vă rugăm să fiți îngăduitori vizavi de calitatea filmării care a fost realizată în 2006. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată pe teatrul-odeon.ro.

Sursă informații și foto: Teatrul Odeon

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.