Sâmbătă, 9 iulie, la ora 18:00, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare organizează o seară dedicată melomanilor. Reprezentanți ai Operei Naționale Române din Cluj vor oferi un concert de muzică clasică, într-un ambient de excepție – sala „Florilor de mină”, aflată la etajul I al muzeului.

Soprane, mezzosoprane și baritoni vor oferi publicului băimărean un recital de arii și duete din opere și operete, producții de musical și lieduri românești și internaționale. Factorul de excelență al serii este dat de prezența unor artiști precum Adriana Țidor – soprană, Anca Aluaș – mezzosoprană, Horațiu Ruști – bariton, Adelina Sabău – la pian.

Evenimentul este organizat de Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare prin proiectul „Operă pentru băimăreni”, cu sprijinul municipiului Baia Mare, prin programul de finanţare nerambursabilă din anul 2022 acordată pentru activităţi de interes general în domeniul cultură.

Numărul de locuri este limitat, așa încât publicul este invitat să se programeze la numărul de telefon 0262 227517 sau la adresa de e-mail muzmin@rdsmail.ro.

Sursă informații și foto: Muzeul de Mineralogie

CITEȘTE ȘI: Au început înscrierile la atelierele de vacanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.