Șantier (credit: Dan Cristian Popovici)

… acestea sunt propunerile făcute de Teatrul Municipal Baia Mare pentru cei mari și cei mici.

Cel mai bun spectacol al Festivalului ATELIER se joacă joi

Joi, 27 iunie, de la ora 19.00, se joacă ”Șantier”, care a câștigat premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER, ediția 30. Regia și dramaturgia, Victor Olăhuț. Scenografia, Mihai Vălu. Coordonator muzical, Călin Ionce. Coordonator mișcare scenică, George Pop.

”Cine n-a trăit, măcar o dată-n viață, experiența unui șantier? Cine nu și-a dat măcar o dată-n față cu bidineaua? Cine nu s-a lovit cu ciocanul peste degete și cu tesla prin părțile mai sensibile? Cine n-a auzit de Dorel și letala sa echipă, de ferestre montate în loc de uși, de schele care dau sechele, de pereți prin care Ana ar trece fără grețuri, de zugrăveli care te fac alb ca varul, de termopanem et circenses etc. etc. etc.?”, se arată în prezentarea spectacolului.

Din distribuție fac parte actorii: Alex Macavei, Andrei Han, George Pop, Mircea Gligor, Alin Albu, Rodica Pașca, Dan Cordea, Vasile Pop, Petru Damșa.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durează 60 de minute. Recomandat persoanelor cu vârste peste 12 ani.

O poveste despre curiozitățile vieții

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 11.00, actorii secției Păpuși așteaptă copiii la spectacolul „Locomotivioara leneșă” de S. Marsek. Regia, Kovacs Ildiko. Despre ce e vorba explică reprezentanții Municipalului băimărean: ”O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjuratoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi traită de micuţa locomotivă, împreună cu noi, cei care venim să vedem acest spectacol”.

Din distribuție fac parte actorii: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Sonia Codoreanu, Ruxandra Lăzărescu, Alin Albu, Vlad Crișan.

Spectacolul durează 60 minute.

Locomotivioara leneșă

Sursă: Teatrul Municipal Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
”Pe undeva cred că ratăm esența într-o fracțiune de bliț” (Andrei Dinu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.