Aproximativ 20 de expozanți participă în Baia Mare, timp de trei zile, la a XVII-a ediție a târgului ”Nunta de la A la Z”. La evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș se anunță și noutăți. Inclusiv o propunere… verde.

Expozanții, pregătiți cu cele mai noi trenduri

Toți cei interesați să acceseze servicii din industria evenimentelor sunt așteptați în perioada 2-4 februarie în galeria Baia Mare Value Centre, acolo unde are loc a XVII-a ediție a târgului ”Nunta de la A la Z”. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere specială, agenții economici din domeniu sunt pregătiți să prezinte cele mai noi trenduri din domeniu. Și pentru ca invitația să fie mai atrăgătoare, expozanții promit și reduceri pe întreaga perioadă a târgului.

La târgul de nunți ”Nunta de la A la Z”, maramureșenii vor găsi, potrivit organizatorilor, o gamă variată de torturi și prăjituri, o ofertă de nerefuzat pentru cocktail bar, aranjamente florale naturale, produse personalizate, rochii de mireasă, săli de eveniment, invitații, ecran led, servicii foto-video și 360 Video Booth.

Noutăți: unele verzi, altele cu fum

Ediția din acest an vine și cu noutăți. ”Viitori miri sau părinți vor fi invitați să se diferențieze cu o amintire eternă. Aceștia pot ieși din tipar astfel încât nunta sau botezul copilului să devină unic în rândul invitaților printr-un gest special. Și anume, să ocrotească natura. Cum? Prin oferirea unor certificate de plantare în locul mărturiilor clasice”, informează reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Maramureș. Baloanele albe cu fum sunt o altă noutate. Despre ce este vorba puteți afla vizitând târgul de nunți.

Aproximativ 20 de expozanți participă la târgul ”Nunta de la A la Z”. Deschiderea oficială este programată pentru mâine, 2 februarie, la ora 11:00. Târgul poate fi vizitat mâine între orele 11:00 și 21:00, sâmbătă de la 10:00 la 21:00, iar duminică între orele 10:00 și 19:00.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre.

Sursă informații: Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Despre peisajul economic maramureșean, în 176 de pagini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.