”Cel mai așteptat eveniment al anului e aici! Am pregătit pentru voi o serie de activități și expoziții pentru toate vârstele. Înainte să vi le spunem precizăm că intrarea este gratuită și că ultima intrare se poate face la ora 23:30” – ne spun cei de la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie. Iată însă și oferta din 13 mai cu care ne ispitește muzeul:

  • ora 11: Analiză de artefact – activitate de educație muzeală pentru întreaga familie, susținută de Monica Ghiman și echipa Muzeul Viu
  • ora 17: Lansarea volumului de „mirături” „Mă tot mir II (doi)”, autor dr. Ioan Botiș
  • ora 18: Vizite în expozițiile permanente și temporare. Cu această ocazie veți putea vedea noua expoziție permanentă „Prin foc și sabie! Expoziție de arme”, precum și expoziția temporară „Am și eu o jucărie la muzeu”. Iar dacă nu ați apucat încă să o vedeți, aveți acum ocazia să vizitați și expoziția itinerantă „Mari aviatori brașoveni”

”Inaugurăm, tot sâmbătă, și standul nou al muzeului. La această sărbătoare ne vor acompania prietenii noștri de la Chiup Atelier și Differenzial Kraft. Bineînțeles, surprize v-am pregătit și la Bastionul Măcelarilor. De la ora 18:00 vă invităm să vizitați expoziția temporară «La arme!… în muzeu. Armament medieval» și să participați la unul (sau mai multe) dintre atelierele ținute în Grădina Vie” – adaugă reprezentanții muzeului.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie

CITEȘTE ȘI: Noaptea Muzeelor | Fotografii și lemn, comori și premii la Muzeul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.