Până acum, Noaptea Cercetătorilor Europeni ți-a îndrumat pașii către locurile în care știința și cercetarea erau la ele acasă. Anul acesta, schimb de roluri…

Până acum, Noaptea Cercetătorilor Europeni ți-a îndrumat pașii către locurile în care știința și cercetarea erau la ele acasă. ”Acolo ai cunoscut cei mai prietenoși cercetători, ai ascultat prezentările celor mai inovative proiecte, ai efectuat cele mai trăsnite experimente, ai participat la ateliere de lucru, concursurile și surprizele s-au ținut lanț și ai trăit experiențe de neuitat”, se arată în prezentarea evenimentului.

Anul acesta, schimb de roluri: tu ești gazdă bună și primești cercetătorii la tine acasă. Când? Mâine, 27 noiembrie, când este programată ediția 2020 a Nopții Cercetătorilor Europeni. Varianta online. Unde? Pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. De ce? Pentru că vei descoperi lucruri și idei ce îți vor stârni curiozitatea și-ți vor crește dorința de cunoaștere! 👔Dress code-ul nu impune mai mult decât un halat pufos de casă sau chiar pijamalele cu dinozauri 😉.

”Dacă ai întrebări, curiozități, idei, sugestii pentru expozanți, doar pe 27 noiembrie poți lăsa comentarii la atelierele respective, iar cercetătorii vor fi online și vor răspunde tuturor provocărilor”, precizează organizatorii.

🔍 Pe tine ce te pasionează? 🔬 Chimia? 👷🏻‍ Ingineria? 💫 Poate chiar astronomia? Ce spui de 🤖 robotică sau 💀 antropologie? Despre 🔬 nanotehnologie și 🦇 speologie câte știi? Fă-ți o cafea sau un ceai, intră pe pagina de Facebook Noaptea Cercetătorilor Europeni și… descoperă!

📜 Află mai multe detalii și programul complet aici.

“Noaptea Cercetatorilor Europeni” este un proiect inițiat de Comisia de Cercetare a Uniunii Europene în 2005, care se desfășoară în aceeași zi în toate țările membre și afiliate, cu scopul de a promova știința și cercetătorii în rândurile publicului larg. Rezultatul dorit pe termen lung este de a atrage noua generație către munca de cercetare și o carieră în domeniu, precum și de a crește recunoașterea publicului față de munca nevăzută a cercetătorilor.

Sursă informații și foto: Facebook / Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.