Vineri, 22 mai, vă așteaptă o seară spumoasă și plină de umor alături de ”My Fair Lady”. ”Adorabila Eliza Doolittle și severul Prof. Higgins vă invită la cel mai iubit musical al tuturor timpurilor!” – spun cei de la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Musical în două acte după piesa de teatru ”Pygmalion” de George Bernard Shaw, pe muzica lui Frederick Loewe.

Prezentat pentru prima oară pe Broadway în anul 1956, ”My Fair Lady” relatează povestea Elizei Doolittle, o fată simplă care vinde flori pe străzile Londrei, și a lui Henry Higgins, un profesor de lingvistică, expert în arta foneticii, care primește o provocare din partea Colonelului Pickering – un pariu pe care-l poate câștiga doar dacă reușește să o prezinte pe Eliza la Balul Ambasadei ca fiind o doamnă cultă și un membru important al înaltei societăți.

”Melodiile memorabile care aparțin acestui musical au reprezentat una dintre atracțiile principale care au stat la baza realizării filmului cu același nume din 1964, ecranizare câștigătoare a opt premii Oscar, care i-a avut ca protagoniști pe îndrăgiții actori Audrey Hepburn și Rex Harrison”, se menționează în prezentarea evenimentului.

🎩 Transmisia va începe aici la ora 18:00, fiind accesibilă timp de 24 de ore.

Sursă informații, video și foto: Opera Națională Română din Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.