Oferte irezistibile lansate pe platforma ”Împreună mai puternici” pentru acest final de săptămână, când artiștii vin la tine acasă. 

În această seară ai program de ”Muzică de pe canapea”: de la 20.00 îți cântă Alexandra Ușurelu cu gingășia ei unicat, pentru ca de la 20.30 să descindă Ovidiu Lipan Țăndărică și ale lui ritmuri iubite de generații. ”Acoustic din garsonieră” este propunerea pentru mâine seară, de la 20.00. Lansată de Bogdan Ghirău. „Vocea și chitara acustică sunt uneori singurele lucruri de care ai nevoie pentru a simți că ești în alt loc.” Despre bucurie, încredere și speranță va fi mai vorba, de la 20.30, alături de Cornel Ilie.

Duminică seara, de la ora 20.00, ești așteptat la ”Teatru din sufragerie”. Și când invitația vine din partea actorului Victor Rebengiuc, greu de refuzat. Așa că ”nu rata monologul iconic <<Richard al II-lea>>, în interpretarea de excepție a unui actor de renume, iubit de generații întregi de spectatori. Textul de Shakespeare prinde viață, printr-o voce inegalabilă”.

”Împreună mai puternici” este platforma lansată de Vodafone și curatoriată de Tudor Chirilă care te invită la evenimente de calitate. ”Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine”, spun cei de la ”Împreună mai puternici”.

Sursă informații și foto: Vodafone

CITEȘTE ȘI:
”Împreună mai puternici”, platforma care oferă acces la spectacole și cursuri live

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.