Platforma ”Împreună mai puternici” vine cu provocări muzicale din cele mai interesante și în acest final de săptămână. Studiați, alegeți, savurați!

Azi, de la 20.00 la 20.30, concert live Luca Rusu & Nicolae Dobrovicescu. De la Bach la Brahms, în doar 30 de minute. Violonistul Nicolae Dobrovicescu și pianistul Luca Rusu vă dau întâlnire cu unii dintre cei mai mari compozitori ai epocii lor. Luca este student al Conservatorului Regal din Scoția, iar Niki este – la doar 24 de ani – membru fondator al proiectului KamerArt.

După 20 de ani de activitate, trupa Byron nu mai are nevoie de prea multe introduceri. Doar de aplauzele noastre pentru concertul live susținut de vocalistul Dan Byron de-acasă, de unde va cânta de pe noul album „Nouă”, dar și din hit-urile trupei. De la 20.30 la 21.00, diseară.

Mâine, de la 19.30 la 20.30 sunteți așteptați la “Poveste din New Orleans”. Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai versatili muzicieni, Raul Kusak vă invită alături de pianul său la o seară de blues și jazz.

De la 20.30, preț de 30 de minute, descinde pe scena online Loredana. Diva muzicii românești te invită să participi la o călătorie muzicală într-un cadru inedit, promițând sa te lase din nou cu respirația tăiată asa cum a făcut-o mereu de-a lungul carierei sale.

”Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine”, spun cei de la ”Împreună mai puternici”.

Sursă informații și foto: Vodafone

CITEȘTE ȘI:
”Împreună mai puternici”, platforma care oferă acces la spectacole și cursuri live

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.