Începând de vineri, 23 iulie, de la ora 10.00, se redeschid pentru vizitare publică circuitele expoziționale ale Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

Este vorba despre expoziția permanentă ”Centrul Artistic Baia Mare. Repere europene între tradiții și inovații” și despre expoziția temporară ”Portretul în arta băimăreană”.

”O parte a spațiilor de expunere, precum și portofoliul expoziției permanente au fost reînnoite cu prilejul aniversării jubileului de 125 de ani de la întemeierea Centrului Artistic Baia Mare”, spun reprezentanții muzeului.

Accesul publicului este posibil de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 17.00 (ultima intrare în muzeu la ora 16.30), prin programare prealabilă. Programarea vizitelor se poate face online, pe site-ul muzeului, accesând secțiunea Programări vizite sau prin mesaj Whatsapp la numărul de telefon 0749-730986.

Biletele se achiziționează de la casieria muzeului, iar plata se face exclusiv în numerar.

”Pentru a marca evenimentul alături de publicul nostru, accesul vizitatorilor în perioada 23-25 iulie este gratuit”, anunță cei de la Muzeul Județean de Artă.

Sursă informații și foto: Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.