Sâmbătă, 7 decembrie, sunteți invitați la spectacolul ”Degetul poznaș” de Matei Vișniec, în regia lui Radu Dinulescu. Scenografie: Mihai Vălu.

”În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia. Prietenul ei cel mai bun, ursulețul de pluș, o va însoți în aventura, ce o va purta în casa unui magician, în coliba unei vrăjitoare și în grădina unui marțian.” (Alina Diciuc)

Distribuția: Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea, Liliana Voș.

Spectacolul are loc la Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși. Preț bilet: 10 lei. Biletele se pot cumpăra de la sala de păpuși, înainte de începerea spectacolului sau pot fi rezervate telefonic (0730-270 926) după următorul program: de luni până vineri între orele 11.00-16.00, respectiv sâmbăta de la 12.00 la 13.00.

Premiera are loc de la ora 10.00, pentru ca de la 11.30 să fie programată o nouă reprezentație. Spectacolul durează 40 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta de minimum 3 ani. (G.D.)

Sursă informații și foto: http://teatrulbm.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.