”Povestea TEDxBaiaMare continuă și crește! Am devenit unul dintre cele mai apreciate evenimente TEDx din România și asta ne onorează!”, anunță organizatorii.

TEDxBaiaMare este gândit cu scopul ”de a reuni minți luminate capabile să împărtășească idei dintr-o gamă largă de subiecte, toate în spiritul încurajării învățării, inspirației și exaltării”, menționează sursa citată.

Anul acesta, TEDxBaiaMare are loc în 24 septembrie. Tema centrală: “Missing Link”. ”Universul este un întreg interconectat modelat de legături lipsă inexplicabile. De la biologia corpului uman la materia întunecată, legătura este existențială și esențială. Există o întreagă gamă de posibilități pentru aceste conexiuni, deși încă nu ne dăm seama cum funcționează totul. Acestea sunt legăturile lipsă (missing links). Legăturile lipsă inexplicabile conectează oameni, energie, evoluție, gravitație sau cunoștințe (idei) și ne guvernează însăși existența”, se arată în prezentarea evenimentului.

Vedeta Andreea Raicu – facilitator de meditații și Mindfulness, jurnaliștii Paula Herlo și Cătălin Ștriblea, fondatoarea Găștii Zurli – Mirela Retegan, muzicianul Zoli Toth sau olimpicul internațional Traian Rareș Tuș sunt doar câțiva dintre primii speakeri anunțați pentru ediția din acest an. ”Reunind un grup divers de vorbitori, TEDxBaiaMare își propune să dea glas minților creative, vizionare, excepționale, totul pentru a construi o zi plină de inspirație”, spun organizatorii.

Evenimentul începe la ora 10.00 și are loc la ATP Tech Center. Pentru a permite accesul unei audiențe cât mai mari la experiența TEDxBaiaMare și ediția din acest an va fi una hibridă (offline și online). Biletele pot fi achiziționate aici.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: TEDxBaiaMare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.