După aproape şapte ani, 12 sezoane, peste 150 de invitaţi şi un număr nedefinit de kilograme de portocale folosite la prepararea meniurilor, Mircea Dinescu îşi reia seria de emisiuni cu poftă de vorbă şi voie bună. Un nou sezon, cel de-al treisprezecelea, al îndrăgitei emisiuni „Politică şi delicateţuri” începe în 8 noiembrie la TVR 1 – se arată într-un comunicat al televiziunii publice.

În prima ediţie din noul sezon, în bucătăria poetului vine Elena Gheorghe, interpretă pe care Dinescu o descrie drept „o fată blondă cu aer adolescentin, luminoasă şi senină”, care-i molipseşte pe toţi cei din jurul ei cu o stare de bine. Pregătit să o impresioneze cu o reţetă inventată de el de vinete cu carne, Dinescu află cu stupoare că frumoasa sa invitată a renunţat la începutul anului să mai mănânce carne.

Poetul se repliază rapid şi îi pregăteşte un platou vegetarian cu brânză „ascunsă” în ardei copt şi frunză de viţă de vie. Iar gătitul în bucătărie se lasă şi cu destăinuiri, râsete şi veselie. Elena îi vorbeşte cu sinceritate gazdei sale despre originea, despre istoria şi obiceiurile familiei sale, dar şi despre cum a încălcat regula de a se căsători cu un machedon.
Așadar „Politică şi delicateţuri” duminică, 8 noiembrie, de la 14.30, la TVR 1.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.