În prima duminică din 2020, Mircea Dinescu vrea să se pună la punct cu tendinţele vestimentare din noul an şi o are alături, la emisiunea ”Politică şi delicateţuri”, pe Adina Buzatu, omul care ştie totul despre moda masculină. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 pe 5 ianuarie, de la 14.30 – arată postul public de televiziune într-un comunicat.

Încă de la început, Adina declară că nu ştie să gătească, ceea ce nu îl împiedică pe Dinescu să o pună la treabă, spre amuzamentul şi surprinderea invitatei, care curăţă cu destulă îndemânare câţiva ardei copţi. Dinescu prepară o nouă invenţie a sa, chifteluţe de pui de patru feluri, cu măcriş, dovlecel, vinete şi praz, o mâncare uşoară, binevenită pentru perioada de după sărbători.

Vorbăreaţă, veselă şi pofticioasă, Adina trece cu brio proba bucătăriei, gustă din chiftele şi nu se dă în lături nici de la un pahar de vin. Curios şi complet străin de domeniul din care vine invitata sa, Dinescu o trage de limbă pentru a afla cum funcţionează şi cum se ajunge la un business de succes, iar Constantin Lătăreţu şi taraful său condimentează atmosfera cu ceva muzică de pahar.

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977, la Bucureşti. În anul 2006 a lansat conceptul TRENDS by Adina Buzatu, deschizând totodată şi primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaţilor. În anul 2009, stilista a lansat primul parfum masculin românesc, urmat apoi şi de o variantă dedicată doamnelor şi domnişoarelor. A realizat peste 300 prezentări de modă, a conceput costume pentru piese de teatru şi deţine un portofoliu de peste 35 de branduri de renume internaţional – se mai arată în comunicat.

Sursa foto: tvr1.tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.