Facultatea de Litere a Centrului Universitar Nord din Baia Mare vă invită la lansarea cărții „Eros, Logos & Agape. Dragostea în era smartphone”, autor Mihail Neamțu.

”Trăim o veritabilă epidemie de singurătate printre adulții condamnați să agonizeze între entuziasmul virtual și cinismul real al societății de consum. Cerul melancoliei umbrește călătoria muritorilor aflați în căutarea fericirii conjugale (și mai puțin a responsabilității personale)”, consideră Mihail Neamțu.

”Într-o lume în care suntem invitați să trădăm și să ascundem permanent ceva, iată un volum care pledează pentru firescul iubirii. Adoptând un ton confesiv, Mihail Neamțu devine vulnerabil și oferă cititorilor săi balsamul literar care alină și trezește, deopotrivă.
Scoși din nevroza tehnicilor de match-making, putem respira ușurați: iubirea nu-i despre cum se potrivește, ci despre cum se construiește”, se arată în prezentarea cărții pe site-ul Editurii Marile Cărți.

Mihail Neamțu este scriitor, antreprenor și educator. Fondator al Clubului Marile Cărți. Doctor în teologie și studii religioase al Universității din Londra (King’s College, 2008). Master of Arts la Universitatea din Durham (2002), Marea Britanie. Licențiat în filozofie (2000) și teologie ortodoxă (2005) al Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Doar câteva repere.

Lansarea cărții „Eros, Logos & Agape. Dragostea în era smartphone” are loc vineri, 15 martie, de la ora 17.00, în Aula Centrului Universitar Nord (str. Dr. Victor Babeș nr. 62A). Intrarea este liberă.

Floare de cactus (credit foto: Dan Cristian Popovici)

CITEȘTE ȘI:
Săptămâna de teatru

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.