Se iau unele modele nou-nouțe de mașini sub capota cărora aleargă nervoși mulți cai putere. Se adaugă poezia și șarmul ”broscuțelor” retro. Se ascultă torsul de felină rasată și neîmblânzită al mașinilor de raliu. Se constată tehnica de lucru de care dispune Serviciul Rutier Maramureș. Și se combină!

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre organizează în perioada 25-27 iunie, în parcarea centrului comercial, prima ediție a evenimentului ”Auto Show Maramureș”.

Dealeri auto cu referință în domeniu vă invită să descoperiți cele mai noi modele de autoturisme în cadrul unei expoziții organizată în premieră de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Organizatorii pregătesc în colaborare cu VW Kafer Club Baia Mare și o expoziție de mașini clasice. 20 de ”broscuțe retro” vor da culoare evenimentului, iar Clubul sportiv XPO Racing va aduce mai aproape de public automobilismul sportiv, prin prezentarea unor mașini de raliu.

De asemenea, se alătură evenimentului și Serviciul Rutier Maramureș (SPR): polițiștii maramureșeni vor prezenta o parte din tehnica de lucru de care dispune Serviciul Rutier (autospeciala radar Autovision, aparat etilometru, pistol radar etc.) și vor comunica situația accidentelor rutiere, principalele cauze generatoare, respectiv recomandări cu privire la conduita de adoptat în trafic.

Deschiderea oficială ”Auto Show Maramureș” va avea loc vineri, 25 iunie, ora 11:00. Intrarea este gratuită. Program de vizitare: 10.00-20.00.

Sursă informații: Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Imagine de William Pomares de la Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.