Începe azi, la Muzeul Satului din Baia Mare, ediția 2022 a evenimentului ”MândrIE maramureșeană”. Deschiderea oficială este stabilită la ora 17.00. Atunci când vor fi prezentați și expozanții târgului ”Făurit cu măiestrIE”.

La 17.30 începe primul recital al serii, susținut de Teodora Dănțăușa. Va urma în program o degustare de vinuri. Recitalurile vor ”curge” apoi pe ulițele din Muzeul Satului. Protagoniști: Rebeca Danci, frații Chindriș, Anda Horoba, Alexandra Ungureanu, Paul Ananie, Oana Font.

Din ”meniul” zilei face parte și premierea concursului online ”Poartă o IE cu MândrIE!”. Secțiunea ”Cele mai multe like-uri” a fost câștigată de Alexandra Leș – locul 1 și Andreea Budea – locul 2. Mioara Ștefana Cucu s-a clasat pe locul 1 și Anișoara Mârza pe 2 la secțiunea ”Cele mai multe share-uri”. Cea mai frumoasă descriere i-a aparținut Corinei Halas.

Nu uităm de invitații speciali Ioan Sas și Costel Pătrășcan.

Biletele se pot achiziționa la eveniment sau online aici.

”MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private. Ajuns la cea de a VIII-a ediție, este dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: MândrIE maramureșeană

CITEȘTE ȘI:
Ce să fIE?! Ce să fIE?! E ”MândrIE maramureșeană”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.