We Love Retro aduce în acest an nume mari ale muzicii, printre care Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!. Evenimentul va avea loc pe 7 iunie, fiind ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România. Petrecerea va avea loc în BT Arena din Cluj-Napoca și va începe la ora 20:00. Accesul publicului se va face începând de la ora 19:00.

”În 2014 am organizat în premieră pentru România postcomunistă un retro party cu artiști live. A fost al doilea eveniment din sala polivalentă din Cluj-Napoca și atunci, la prima ediție, au fost peste 5.000 de oameni. Am adus un concept în care puțini au crezut că vom reuși să aducem, din nou,în prim-plan muzica anilor 90. Cu atât mai mult cu cât în urmă cu 10 ani Cluj-Napoca se pregătea să devină Capitală Europeană a Tineretului și noi am venit cu un concept care a arătat, că cei peste 35 de ani știu să se distreze poate chiar mai bine decât tinerii de 20- 25 de ani. La 10 de la lansarea We Love Retro mă bucur că acest concept este întâlnit în mai multe orașe din România”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Trupele ale căror hituri au dominat topurile anilor 90 și 2000 au pregătit un show incendiar pentru ediția de zece ani a We Love Retro. Fun Factory și East 17 sunt capul de afiș al acestei ediții.

”Sunt deja 10 ani de când organizăm acest retro party și conceptul nostru intră într-o nouă eră. A ajuns să fie și el retro. Din experiența participării celor peste 70 de trupe din 2014 și până acum, am adus un lineup care știm că face un show foarte bun și au energia necesară de a ne ține și pe noi în priză toată noaptea. Dacă nu au fost deja la una dintre petrecerile noastre, i-am văzut la alte evenimente de profil și ne garantează un spectacol extraordinar”, adaugă Iancu Șerbănescu.

Germanii de la Fun Factory vor fi în premieră pe scena We Love Retro. ”Celebration”, ”I Wanna B with U” sau ”Don’t Go Away” se vor auzi în BT Arena.

Lineup-ul este completat de East 17, una dintre cele mai importante trupe de băieți ale anilor 90, cu peste 18 milioane de albume vândute în carieră. Cel mai cunoscut hit al lor, ”Stay another day” a ajuns pe primul loc al topurilor britanice în 1994.

Whigfield, cu al ei ”Saturday Night”, Nana, trupa care a făcut din ”Lonely” un hit incontestabil, C-Block și DJ Sash! întregesc un lineup incendiar pentru concertul din 7 iunie.

La ediția din acest an va urca pentru  prima dată pe scena We Love Retro Andreea Bănică, iar fanii vor putea cânta alături de ea hiturile Blondy ale anilor 2000 care au umplut discotecile și ringurile de dans din toată România.

N&D revin la We Love Retro. Trupa a mai concertat la Cluj-Napoca în 2017 atunci când au ridicat publicul în picioare cu show-ul lor. ”Vino la mine” sau ”Vreau să plâng” se vor auzi, din nou, pe scena din BT Arena, la We Love Retro.

”Setup-ul show-ului din 7 iunie va recrea atmosfera acelor ani în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber. We Love Retro este petrecerea de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale. Show-ul făcut anul trecut de trupele românești pe scena We Love Retro a fost foarte bine primit de public așa că, la ediția de 10 ani, vom avea alte trupe românești care au dominat topurile și discotecile anilor 90 și 2000”, mai spune Iancu Șerbănescu.

Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment.

Organizatorii anunță că We Love Retro este un eveniment cashless (nu se vor putea face plăți în numerar). Sunt acceptate toate modalitățile electronice de plată, de pe orice dispozitiv sau device.

Peste 70 de trupe au urcat, până acum, pe scena We Love Retro

Prima ediție a We Love Retro a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova. De-a lungul anilor, la cea mai mare petrecere cu muzică retro din România au participat artiști extrem de îndrăgiți de publicul de toate vârstele, precum Bonnie Tyler, Dr. Alban, East 17 sau Coolio.

BILETELE sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe Entertix.ro.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.