”Tot ce se vede nu există” este expoziția propusă de artistul plastic Lavinia Mihuș la Galeria de Artă UAP Baia Mare. Curator, Adrian Chira. Coordonator proiect, Ioan Augustin Pop.

Originară din Baia Mare, Lavinia Mihuș este licențiată în Geografia turismului (Universitatea Oradea) și în Arte plastice (Centrul Universitar Nord Baia Mare). Are un masterat în domeniul artelor vizuale absolvit la Nordul băimărean. A beneficiat de burse de studiu în Italia și Polonia. Este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Baia Mare, din 2021.

”În lucrările mele explorez relația dintre pictură și imaginea fotografică manipulată în spațiul digital. Peisaje în mișcare, portrete distorsionate, bruiate cu structuri de pixeli sau glitch-uri simulate, toate acestea investighează modul în care individul se raportează la noul spațiu existențial, hipertehnologizat”, menționează artista pe site-ul UAP Baia Mare.

Expoziția ”Tot ce se vede nu există” este un eveniment desfășurat sub egida IOSUD – Universitatea de Vest Timișoara, Școala Doctorală de Arte, Facultatea de Arte și Design. Poate fi vizitată până în 11 iunie.

Sursă: Galeria de Artă UAP Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Povești de viață ale evreilor din Maramureș, expuse în benzi desenate în Piața Cetății

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.