”Țara Lăpușului. Ghid istoric și turistic” va fi lansat în Târgu Lăpuș, la Liceul Teoretic ”Petru Rareș”, în 27 ianuarie, de la ora 12.00. Ghidul apare la Editura Argonaut din Cluj și este semnat Alina Pop, Varga Attila, Nicoleta Pop și Daiana Demian.

În acest volum bilingv (român-englez) promovarea Țării Lăpușului, pe toate palierele, se face grație unei colaborări interdisciplinare în care istorici, arhiviști, oameni de afaceri și specialiști din sfera turismului și-au dat mâna. ”Prin munca lor ne-au reamintit faptul că avem datoria de onoare de a păstra, de a promova și de a transmite, cu înțelepciune, generațiilor viitoare toate comorile pe care antemergătorii noștri le-au prețuit și le-au păstrat cu cea mai mare grijă”, subliniază cei de la Institutul de Istorie „George Bariţiu” al Academiei Române.

Un eveniment organizat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Târgu Lăpuș , în parteneriat cu Academia Română, Institutul de Istorie „George Bariţiu” din Cluj-Napoca, Clubul Francofon de Afaceri din Cluj-Napoca și Gherpard Communication.

Sursă: Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Târgu Lăpuș

Ovidiu Opriș (Foto credit, Dan Cristian Griga)

CITEȘTE ȘI:
Un maramureșean, fotograful anului la Varadinum Foto Club Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.