În prag de sărbători, Mircea Dinescu le propune telespectatorilor emisiunii ”Politică și delicatețuri”, de la TVR 1, duminică, 20 decembrie, de la ora 14.30, o întâlnire cu o actriță talentată, frumoasă și pricepută în ale bucătăriei: Mirela Zeța. Cei doi pregătesc o rețetă rafinată, potrivită pentru orice masă de Crăciun sau de Revelion: chifteluțe de știucă și avocado cu maioneză – arată tvr.ro, în materialul de promovare a emisiunii.

Ca în orice bucătărie care se respectă, rolurile sunt împărțite: Dinescu găteşte chifteluțele, în timp ce Mirela are parte de maioneză.

”În bucătărie, proba de foc e să faci maioneza, să nu ți se taie, așa că am trecut cu brio!”, spune Mirela. Evident că amandoi s-au descurcat de minune, iar rezultatul operaţiunii din bucătărie a fost un platou demn de pus pe mesele celor mai pretențioși gurmanzi.

Dacă în bucătărie lucrurile au mers strună, nu la fel se poate spune și despre începutul discuției. Invitata poetului s-a dovedit a fi mai rezervată, motiv pentru care Dinescu a făcut eforturi vizibile să afle cât mai multe despre ea.

”M-am simțit foarte bine, suntem doi oameni care nu ne cunoaștem și eu sunt introverită din fire, așa că îmi trebuie timp să mă simt cu adevărat confortabil”, a mărturisit Mirela la finalul întâlnirii sale cu Mircea Dinescu. Iar cea mai bună dovadă că s-a simțit în largul său în compania poetului este că actriţa l-a invitat la nunta sa, planificată anul viitor.

Și cum chifteluțele de știucă merg cel mai bine cu un pahar de fetească albă, vinul merge și el cel mai bine cu muzica lăutărească, la acestă ediție atmosfera fiind întreținută de taraful făcut celebru de Mircea Dinescu, şi anume taraful de la Vărbilău.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.