Asociația La blouse roumaine IA lansează azi seria de interviuri ”Feți Frumoși și Ilene Cosânzene”, primul invitat fiind din Maramureș.

”În această seară, de la ora 19.00, ne vom întâlni live, cu Denis Florin Năsui, cel mai tânăr voluntar al Asociației La blouse roumaine IA, fondatorul și promotorul comunității online Vișeu de Jos. Denis are doar 18 ani și deja a scris o carte despre locul în care s-a născut. A contribuit exemplar la succesul Zilei Universale a Iei din acest an, promovând artizanele și meșterii din Vișeu de Jos, specificul local atât al cămășilor și portului tradițional, cât și al obieceiurilor de Sânziene”, anunță reprezentanții Asociației La blouse roumaine IA.

Odată cu Denis Florin Năsui, în această seară Asociația La blouse roumaine IA lansează o serie de interviuri live, pe toată perioada verii cu tineri implicați în recuperarea, promovarea și transmiterea culturii lor tradiționale. Această serie se va numi ”Feți Frumoși și Ilene Cosânzene”, pentru că ”ei sunt eroii basmelor contemporane, deciși să accepte orice provocare pentru a-și duce mai departe poveștile moștenite din generație în generație”.

Mai multe descoperiți aici.

Sursă informații și foto: Facebook / La blouse roumaine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.