”Kiss me, Kate!”, pe muzica lui Cole Porter, este spectacolul pe care Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” vă invită să îl urmăriți în această seară, în regim de 🎥 transmisie live.

Evenimentul, în regia lui Cătălin Ionescu Arbore, îi are în distribuţie pe Ștefan Popov, Alexandru Onea, Daniela Bucșan şi Marius Meragiu. Conducerea muzicală: Alexandru Ilie şi Constantin Grigore.

Interesul pentru musical este unul constant la Teatrul Național de Operetă. Pornind chiar de la tenorul Ion Dacian, al cărui nume este purtat de acest teatru: acesta a montat ”My Fair Lady” de Frederick Loewe, la puțin timp după premiera mondială. Apoi, în anii ’70, a fost pus în scenă musicalul ”Oklahoma” de Richard Rodgers. Au urmat ”Hello, Dolly!” de Jerry Herman și două producții diferite de ”West Side Story” de Leonard Bernstein. ”În ultimii ani succesul de casă a fost asigurat, printre altele, de celebra montare cu <<Romeo și Julieta>> de Gérard Presgurvic, <<Rebecca>> de Sylvester Levay, sau titlul care a bătut toate recordurile în întreaga lume, <<Fantoma de la Operă>> a cunoscutului Andrew Lloyd Webber, se arată pe site-ul teatrului.

🎼👄”Kiss me, Kate!” poate fi văzut de la ora 18.00, atât pe site-ul teatrului, cât și pe contul de Facebook al instituţiei.

Sursă informații și foto: Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.