Mâine, de la ora 14.00, are loc Jocu’ Vișeuanilor în Satul Maramureșean al Mocăniței din Vișeu de Sus.

Artiști invitați: Maria și Mihai Nemeș, Voichița Nemeș Andreica, Silvia Timiș, Andreea Cozneac, Diana Topan, Ghiță Breban, alături de Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”.

Satul Maramureșean al Mocăniței este un ansamblu de case tradiționale maramureșene amplasate în incinta gării Mocăniței de pe Valea Vaserului. În acest loc desprins din trecutul satului românesc aveți ocazia să admirați expoziția de case în stil maramureșean, să serviți produse tradiționale românești sau să luați parte la evenimente și spectacole folclorice.

Și dacă tot ajungeți în Satul Maramureșean al Mocăniței pentru Jocu’ Vișeuanilor, e bine de știut că Mocănița circulă zilnic până în 12 septembrie, recomandarea celor de la Calea Ferată Forestieră Vișeu de Sus fiind aceea de a cumpăra biletele online aici. Sunt disponibile bilete Standard Mocănița (75 lei de adult, 62 lei de student/pensionar, 49 lei de elev) sau pachete Mocănița Special (119 lei de adult, 105 lei de student/pensionar, 80 lei de elev).

Evenimentul Jocu’ Vișeuanilor este organizat de Consiliul Județean Maramureș, Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”. Partener, Primăria Orașului Vișeu de Sus.

Detalii despre Mocănița găsiți aici.

Sursă informații și foto: Ansamblul Folcloric Național Transilvania, mocanita-maramures.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.