”Ionesco – 5 piese scurte” de Eugène Ionesco, în regia lui Alexandru Dabija, continuă seria Marilor Spectacole @ODEON difuzate săptămânal.

Joi, 16 aprilie, ora 18:00, sunteți invitați să urmăriți ”Ionesco – 5 piese scurte” de Eugène Ionesco, regia Alexandru Dabija. Spectacolul a avut premiera în 31 martie 2007. A fost jucat în turneu la Paris, la Théâtre de la Huchette, și a participat la numeroase festivaluri din țară.

A câștigat premiul pentru ”Cel mai bun spectacol” la Festivalul Comediei Româneşti – FestCO, 2008 și a fost nominalizat în același an la Premiul UNITER pentru ”Cel mai bun spectacol”. Alexandru Dabija a primit Premiul Naţional pentru Artă, categoria ”Spectacol”, acordat de Ministerul Culturii şi Cultelor, precum și premiul pentru ”Cel mai bun regizor” la Festivalul Naţional de Comedie, Galați. A fost nominalizat la Premiul UNITER pentru ”Cel mai bun regizor”.

”Ionesco – 5 piese scurte”, de Eugène Ionesco
Regia: Alexandru Dabija
Scenografia: Alexandru Dabija și Laura Paraschiv
Muzica: Ada Milea
Traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi
Distribuție: Dorina Lazăr, Oana Ștefănescu, Antoaneta Zaharia, Ionel Mihăilescu, Gelu Nițu, Mircea Constantinescu, Pavel Bartoș

Spectacolul va fi transmis prin live streaming pe pagina de Facebook a teatrului și va fi disponibil online pe canalul de YouTube până la ora 24:00.

Sursă informații și foto: Teatrul Odeon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.