”Weekendul acesta ne luăm rămas bun de la scena din curte, fiindcă de săptămâna viitoare ne revedem în sala de spectacol”, anunță reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.

Sâmbătă se joacă ”ImproJoker” (regia artistică, Mihaela Sîrbu), iar duminică – ”4 Pereți” (conducerea muzicală, Călin Ionce). Ambele spectacole vor începe la ora 19.00.

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, la numărul 0736-216437. Rezervările se pot face mâine, între 11.00 și 16.00, respectiv sâmbătă, între 12.00 și 13.00. Casa de bilete e deschisă între 18.00 și 19.00.

”Rugăm spectatorii să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!”, sunt indicațiile celor de la Teatrul Municipal Baia Mare.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate!

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.