În perioada 17-21 august, la Școala Populară de Artă din Baia Mare (secție a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș) se fac înscrieri pentru anul școlar 2020-2021.

Poți alege din următoarele specializări:
🎼Canto: muzică populară; muzică ușoară; muzică clasică; ansamblu coral;
🎻Instrumente muzicale: vioară; pian; chitară; taragot; saxofon; clarinet; chitară; contrabas; orgă electronică; acordeon; violă (braci); inițiere fanfară;
🎨 Arte plastice: pictură; grafică; gravură:
💃 Coregrafie: arta mișcării; noțiuni fundamentale balet și folclor.

Acte necesare: cerere de înscriere (formular tipizat obținut de la secretariatul școlii) și copie după cartea de identitate sau după certificatul de naștere (pentru copiii sub 14 ani). Înscrierile se pot face din 17 până în 21 august, între orele 10:00-16:00, la secretariatul școlii (Piața Libertății nr. 13 – lângă Teatrul de Păpuși).

Examenul de admitere constă în probe de aptitudini specifice fiecărei specializări. ”În contextul situației epidemiologice generate de virusul Sars-Cov-2 și în baza prevederilor Hotărârii nr. 476 din 16 iunie 2020, prin care s-a prelungit starea de alertă pe teritoriul României pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, desfășurarea probelor de aptitudini se va face în baza unei programări comunicate la momentul înscrierii și vor avea loc în perioada 24-31 august”, anunță reprezentanții Școlii Populare de Artă.

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: 0262 211 329; 0262 211 560 sau prin mesaj privat trimis pe Facebook.

Sursă informații și foto: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.