Biletele pentru proiecția documentarului ”Moartea… punct sau virgulă?” de duminică, 1 august, ora 18.00, s-au epuizat în prima zi, anunță reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare. În consecință, o nouă proiecția a filmului a fost stabilită tot pentru duminică, 1 august, de la ora 16.00, și tot la Teatrul Municipal.

”Moartea… punct sau virgulă?” este un documentar ”în care am reușit să prezentăm povestea excepțională a zece persoane care au trecut prin misterioasa și fascinanta experiență a morții clinice. Zece persoane de vârste diferite, profesii diferite și diagnostice diferite. Cei care au văzut filmul… cu lacrimi în ochi și-au schimbat percepția asupra realității”, scrie Călin Terțan, realizatorul documentarului.

La eveniment vor participa prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, prof. dr. Ionel Mohîrță și actorul Dorel Vișan. La sfârșitul proiecției de la ora 18.00 va avea loc o sesiune în cadrul căreia invitații și echipa de producție vor putea răspunde la întrebări specifice legate de fenomenul de moarte clinică și/sau realizarea filmului.

Biletele pentru proiecția de la ora 16.00 se pot achiziționa de la casieria Teatrului Municipal Baia Mare după următorul program: de marți până vineri, zilnic, între orele 9.00 și 13.00; duminică (ziua proiecției), de la 15.00.

Filmul a participat la Festivalul Internațional Astra Sibiu, fiind selecționat pentru finală.

Pagina documentarului vizitată aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Moartea, punct sau virgulă?, Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.