”Ride the Vibe” are loc în perioada 12-14 iulie în comuna Costești (Vâlcea). Eveniment anual cu intrare gratuită, ”Ride the Vibe” atrage atât motocicliști experimentați, cât și simpli pasionați de motoare. Diferit de alte festivaluri de profil, propune o mare varietate muzicală prin prezența DJ-ilor invitați, ”atrăgând astfel o gamă largă de participanți, de la veterani la începători, toți experimentând vibrația noastră distinctivă”, precizează organizatorii.

Asociația non-profit ”Ride the Vibe” pune la cale evenimentul. ”Inițiativa noastră nu este un club moto tradițional, ci un festival ce sprijină și promovează motociclismul românesc”, se arată pe site-ul dedicat.

Primele trei ediții au avut loc la Râmnicu Vâlcea. ”Cu o audiență anuală între 5.000 și 8.000 de motocicliști, festivalul a crescut rapid în popularitate”, menționează sursa citată. Ediția din acest an vine, așadar, cu un decor nou. Dar și cu provocări inedite: peisajul din Costești permite crearea unor trasee de enduro. ”Da, da, ați citit bine! Pentru prima dată, două lumi se unesc: fanii motociclismului enduro vor avea ocazia să-și demonstreze abilitățile și să concureze într-un cadru prietenos și stimulant”, se menționează în prezentarea evenimentului.

Se prefigurează, așadar, un weekend complet de distracție și relaxare în mijlocul naturii. La care vor ajunge cu siguranță și motocicliști din Maramureș.

Sursă: Ride the Vibe

CITEȘTE ȘI:
Aplicația MotoWise, ”oaza” pasionaților de motociclism din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.