Băimărenii s-au obișnuit deja ca în fiecare an să aibă loc, la sala de sport a Liceului „Emil Racoviță” din Baia Mare o expoziție de animale mici și păsări. Expoziția din acest an, care s-a deschis încă de ieri și continuă inclusiv mâine, a adus în acest an crescători de porumbei, găiți, rațe, bibilici sau alte animale mici.

S-a plătit bilet de intrare, care nu a fost un impediment. Foarte mulți părinți și-au adus copiii să vadă aceste animale, să vadă cum arată un cocoș campion sau un iepure campion.

„Încercăm să păstrăm aceeași locație. Oamenii s-au obișnuit cu locul în care în fiecare an facem expoziția. Am încercat să facem acest eveniment în decembrie, dar fiindcă au fost în țară diferite evenimente de anvergură mai mare, ca și Cupa Transilvaniei sau Expoziția Națională a României, am zis că mergem și participăm acolo și amânăm evenimentul nostru din decembrie 2023 pe ianuarie 2024”, a declarat Dan Marius, președintele Asociației Crescătorilor de Păsări și Animale Mici ”Creasta Cocoșului”.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.