Târgul de Crăciun revine în centrul Clujului. ”Într-o formă restrânsă și adaptată noilor condiții, dar cu dorința de a reuni gânduri și fapte bune pentru noi toți, participanți ajunși în piață sau spectatori online”, spun organizatorii.

Din 26 noiembrie și până în 31 decembrie, Piața Unirii va fi locul unde își dau întâlnire faptele bune, cântecele de iarnă și poveștile la gura sobei. Aici va fi amplasată o roată panoramică de observație. De la înălțimea de 24 de metri sunteți invitați să admirați perisajul. Căsuța lui Moș Crăciun va primi vizitatori indiferent de vârstă. Caruselul va întregi atmosfera de poveste. Iar colindele și cântecele de iarnă vor contribui la atmosfera de sărbătoare.

Ca de fiecare dată, de la căsuțele amplasate în piață, vă veți putea încălzi cu ceai sau vin fiert. Veți putea gusta tot felul de bunătăți. Veți găsi, de asemenea, decorațiuni și produse handmade și de artizanat. Numai bune de făcut cadou celor dragi.

Vineri, în prima zi de târg, se dă start iluminatului de sărbători, începând cu ora 18.00. Din ”meniul” serii nu lipsesc surprizele.

Târgul de Crăciun are loc în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie, între orele 11.00 și 21.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

🎄 Mai multe despre Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca descoperiți aici.

Sursă informații: Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Foto: Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, 2019 (c) eZiarultău

CITEȘTE ȘI:
În 30 noiembrie se deschide în Piața Libertății din Baia Mare Târgul de Crăciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.