Tehnologia ne ajută să rămânem conectați LIVE la muzică, teatru, cursuri și sport. ”Împreună mai puternici” este platforma lansată de Vodafone și curatoriată de Tudor Chirilă care te invită la evenimente de calitate.

Teatrul din sufragerie, Clasa de acasă, Muzică de pe canapea și Sport de apartament sunt categoriile propuse de platforma ”Împreună mai puternici”. Din casele artiștilor, specialiștilor și antrenorilor de sport, direct în casa ta, live.

”Pentru ei, este locul în care se pot reîntâlni Live cu publicul lor și de unde pot fi susținuți să meargă înainte. Pentru tine, este locul în care ai piese de teatru, concerte și cursuri, toate Live la tine acasă, ca să îți petreci mai frumos timpul”, se arată pe noua platformă.

Azi sunteți invitați la concerte live cu Jean Gavril (20.00 – 20.30), Tudor Chirilă (20.30 – 21.00) și AltOm (22.00 – 23.00). Ziua de mâine începe cu o sesiune de tonifiere cu Elvin Marinescu (10.00 – 11.00) și continuă cu Yoga pentru acasă alături de Mădălina Bozeanu (11.00 – 12.00). Seara, progam de concerte live cu Alina Manole (20.00 – 20.30) și Irina Rimes (20.30 – 21.00).

”Accesul la eveniment nu este condiționat de cumpărarea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere și susținere pe care îl poți face pentru cei care urcă pe scena de acasă pentru tine”, spun cei de la ”Împreună mai puternici”.

Sursă informații și foto: Vodafone

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.