Secția Păpuși a Teatrului Municipal Baia Mare vă invită sâmbătă, 18 iulie, începând cu ora 11.00, la ”Făt-Frumos cel Mofturos și un Zmeu întors pe dos” – un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv.

Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str. Crișan nr. 8). ⛈ În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, spectacolele se reprogramează!

Durata: 60 minute (fără pauză) / Preț bilet: 7 lei.

Accesul se face doar cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane (grup de maximum trei persoane). Informații și rezervări: 0730-270926. Program rezervări: de azi până vineri, între orele 11.00 și 16.00.

”Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune. Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!”, este mesajul organizatorilor.

Sursă informații și foto: Teatrul Municipal Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.