Teatrul ”Ion Creangă” vă invită în lumea magică a poveștilor. Și asta în fiecare zi! Vă prezentăm propunerile pentru zilele imediat următoare.

🎭 Joi, 16 aprilie, ora 18:00 // ”Zbor prin povești” (3-6 ani)
Ce se întâmplă atunci când doi copii citesc povești înainte de culcare? Iar visele lor urmează întocmai harta poveștilor? Dansează printre picături de ploaie, prin oceane, prin păduri şi își dau seama că, folosindu-și imaginaţia, pot crea orice poveste, o pot învârti şi răsuci până când se transformă în aventură.

🎭 Vineri, 17 aprilie, ora 18:00 // ”De-a Micul Prinț” (4-6 ani)
În dorința de a aduce filosofia Micului Prinț mai aproape de copiii între 4 și 6 ani, plecăm într-o foarte serioasă călătorie de explorare. Cercetăm și ne jucăm, punem întrebări și creăm labirinturi, pentru ca la final, să putem deosebi un elefant din burta unui șarpe de o pălărie.

🎭 Sâmbătă, 18 aprilie, ora 11:00 // ”Bekkanko” (+6 ani) – premieră online
Dacă nu ar fi caraghios şi neîndemânatic, Bekkanko ar fi o creatură înspăimântătoare a pădurii. Cu înfățişarea lui ridicolă nu va câştiga niciodată respectul celorlalți, dar iubirea ține cont doar de lucrurile care pot fi „văzute” cu inima.

🎭 Sâmbătă, 18 aprilie, ora 18:00 // ”Iglu” (sub 3 ani)
Două personaje îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii de teatru să descopere ce sentimente, personaje și obiecte se pot ascunde sub straturi-straturi de zăpadă. ”Iglu” este un spectacol nonverbal care le oferă copiilor ocazia să experimenteze, să cunoască, aceștia intrând într-o lume unde vor fi îndemnați să fie creativi și curioși.

🎭 Duminică, 19 aprilie, ora 11:00 // ”Jack și vrejul de fasole” (+5 ani)
O poveste clasică într-un format muzical antrenant. O aventură plină de energie și optimism pentru întreaga familie. Un spectacol care pledează pentru curajul de a fi tu însuți și de a depăși orice obstacol: chiar și un căpcăun nesuferit aflat dincolo de nori.

Până la redeschiderea sălilor de teatru, spectacolele Teatrului ”Ion Creangă” se văd online. Zilnic, de luni până duminică, pe pagina de Facebook a teatrului, în secțiunea #Videos, vă așteaptă un spectacol înregistrat. Acesta poate fi vizionat gratuit, timp de 3 ore de la momentul publicării.

Sursă informații și foto: Teatrul ”Ion Creangă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.