S-au pus în vânzare biletele pentru ediția din acest an a evenimentului ”MândrIE maramureșeană”, acestea fiind disponibile aici. Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 iunie, în locul deja știut: Muzeul Satului din Baia Mare.

”Vă garantăm trei zile magice, în care  momentele de muzică se vor împleti armonios cu șezători,  ateliere gratuite pentru copii și nu numai, conferințe, deja celebrul nostru concurs «Poartă o IE cu MândrIE!»,  o nouă ediție a târgului  «Făurit cu MăiestrIE», degustări de vin și multe alte surprize pe care abia așteptăm să vi le dezvăluim. Suntem onorați să o avem alături de noi pe Paula Seling, o maramureșeancă frumoasă foc și extrem de talentată care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții. De asemenea, vă invităm în prima zi a festivalului la o proiecție specială a celei mai frumoase comedii românești apărute în ultimii ani, «Ramon», proiecție precedată de o discuție a publicului cu îndrăgitul actor Pavel Bartoș, alături de regizorii Jesus del Cerro și Dan Iosif” – ne ispitesc organizatorii evenimentului.

Ziua de 24 iunie  este dedicată iei românești, Va fi prezentă și Stela Moldovanu, cea care a scris una dintre cele mai complexe lucrări din domeniu, și anume cartea “Măiestria – povestea cusută a iei “. Seara va continua pe ritmuri moroșenești în compania unor tineri apreciați de public – Frații Chindriș și Anda Horoba. Invitați speciali sunt Lupii lui Calancea.

Ultima zi a evenimentului este cea în care puteți lua parte la concertul Paulei Seling, imaginea din acest an a evenimentului MândrIE maramureșeană. Tot duminică, 25 iunie, o puteți asculta pe îndrăgita artistă Diana Topan, veți putea lua parte la tombolă și la multe alte momente pregătite de organizatori și care urmează a fi anunțate.

Accesul copiilor sub 14 ani însoțiți de către un părinte este gratuit, iar, de asemenea, participarea acestora la atelierele de creație este gratuită.

Sursă informații și foto: MândrIE maramureșeană

CITEȘTE ȘI: ”MândrIE maramureșeană” sau trei zile de bucurIE la Muzeul Satului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.