„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima” – aceasta ar fi cu siguranță esența spectacolului ”Micul prinț”, realizat după celebrul text semnat Antoine de Saint-Exupéry.

”O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creație: imaginația. Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena”, se arată în prezentarea spectacolului.

Trei actori cu trei instrumente îi poartă pe spectatori pe toate planetele vizitate de ”Micul prinț”, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Un spectacol senin, care îți așterne zâmbetul pe buze și îl păstrează acolo nu doar până când cade cortina. Ci și mult după ce ai plecat din sala de teatru. Un spectacol care îți oferă doza atât de necesară de emoție pură, de simplitate și sinceritate.

Durata spectacolului: o oră
Regia: Ștefan Ruxanda
Proiect realizat Red Nose Society, Rotari Entertainment, cu sprijinul EPSON România
Când? Vineri, 12 aprilie, de la orele 18:30 și 20:30
Unde? La Teatrul Ararat din Baia Mare

Sursă informații și foto: Ticketstore

Classic for Kids, Năsăud, 2023

CITEȘTE ȘI:
Călătoria magică ”Classic for Kids” trece și prin Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.